FELIWAY náhradní náplň k difuzéru 48 ml

Naše cena s DPH
668,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
FELIWAY imituje kočičí obličejový feromon, který navozuje stav bezpečí a pohody, má uklidňující až antistresový vliv. Uplatnění při adaptaci na nové prostředí, nechtěném značkování či škrábání, při transportu a jiných stresových situacích.

Základní informace

Výrobce
Feliway
Kód
FELIWAYN48
Hmotnost
0,2 kg

Popis

VŽDY ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK

FELIWAY imituje kočičí obličejový feromon, který navozuje stav bezpečí a pohody, má uklidňující až antistresový vliv. Nachází uplatnění při změně majitele, adaptaci na nové prostředí, nechtěném značkování či škrábání, při transportu, v případě nového člena rodiny, při soužití nadměrného počtu koček v jedné domácnosti a v dalších stresových situacích. K dispozici ve formě difuzeru do zásuvek nebo spraye. Náplně k difuzeru se prodávají samostatně nebo jsou balené společně s difuzerem a vydrží přibližně 4 týdny nepřetržitého provozu pro prostory do 70m2. V případe, že je difuzér zapínán do zásuvky jen příležitostně, nedostaví se žádaný efekt! Difuzer je určen pro použití v interiéru, spray využijete zejména při transportu. Feliway nemá žádný efekt na člověka ani na jiné druhy zvířat.

SLOŽENÍ
F3 frakce syntetického kočičího obličejového feromonu 2%, Etanol (90%) 77,6%, Excipient 100ml.

Feliway® obsahuje syntetickou verzi F3 frakce tvářového feromonu, která dokonale napodobuje účinek přirozených feromonů zodpovědných za emocionální stabilitu, prostorovou orientaci a tímto účinkem zabraňuje značkování močí. Je to skutečně přátelské řešení jak pro Vás tak pro Vaši kočku. Otírání tváří kočky o předměty, o rohy nábytku, to je jistě známo všem kočičím chovatelům. Touto činností nevyhledává jen fyzický kontakt, ale zanechává na povrchu předmětů ,,tvářové feromony“. Tvářové feromony, kromě jiného, mají uklidňující vliv a zabezpečují kočce pocit jistoty, takže kočka se vrací na takto označená místa a hledá pocit bezpečí a domova.

POUŽITÍ
Značkování nebo škrábání:
Použijte Feliway v místnosti, kde kočka značkuje. Pokud kočka značkuje v několika místnostech (celková plocha větší než 70 m čtverečních), umístěte další difuzér do další místnosti, kde kočka značkuje.
Ztráta chuti k jídlu a ztráta zájmu o hru a kontakt:
Umístěte difuzér do místnosti, kde se kočka nejvíce zdržuje.

JAK VOLIT MEZI VÝROBKY FELIWAY
Značkování – lépe použít Feliway difuzér v kombinaci s Feliway sprejem.
Škrábání – doporučuje se použít Feliway sprej na postižená místa a případně doplnit Feliway difuzérem.
Hospitalizované kočky – Feliway sprej lze aplikovat přímo do klece, Feliway difuzér je sice vhodnější, ale jeho funkce může být narušena ventilačním systémem v místnosti.
Mnoho koček v domácnosti – Feliway difuzér omezí stres u všech koček, může být použit v kombinaci s Feliway sprejem, který se aplikuje na specifická místa jako jsou např. kočičí dvířka a odpočívadla.
Nový domov, nový člen domácnosti, nový majitel – nejvhodnější je Feliway difuzér.
Přeprava – použijte Feliway sprej.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články