Eukanuba VD DOG JOINT MOBILITY 12 kg

Naše cena s DPH
1 542,00 Kč/ks
128,45 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Klinická dieta Eukanuba VD DOG JOINT MOBILITY pro psy s kloubními problémy má speciální složení s nízkou energetickou hodnotou, které pomáhá snižovat tělesnou hmotnost.

Základní informace

Výrobce
Eukanuba
Kód
EUVDDOGJM12000
EAN
8710974898825
Hmotnost
12,6 kg

Popis

Krmivo pro psy s kloubními problémy je určeno k tomu, aby pomáhalo snižovat nadváhu. Před použitím a během používání tohoto výrobku se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře, ve kterém lékař stanoví potřeby vašeho psa. Suché psí krmivo Eukanuba Veterinary Diets pro psy s kloubními problémy má speciální složení s nízkou energetickou hodnotou a pomáhá snižovat tělesnou hmotnost. Glukosamin a chondroitin sulfát pomáhají udržovat zdravé klouby.
Veterinární dieta Eukanuba Joint Mobility by se měla používat dokud není dosažena cílová hmotnost. Chcete-li ho používat déle, konzultujte to prosím se svým veterinárním lékařem. Tato receptura obsahuje všechny živiny potřebné pro celkové zdraví a pohodu zvířete. Krmivo pro pohyblivost kloubů využívá holistický přístup – obsahuje glukosamin a chondroitin sulfát jako základní stavební kameny pro chrupavky a speciální poměr omega-6 a omega-3 mastných kyselin pro péči o klouby. Toto krmivo navíc oproti receptuře pro dospělé psy obsahuje o 26 % méně tuku.

CHARAKTERISTIKA DIETY Eukanuba Joint Mobility
- Čištěné zdroje glukosaminu a chondroitinu sulfátu – poskytují stavební kameny pro chrupavku a podporují tak zdraví kloubů.
- Cílený poměr omega-6 a omega-3 mastných kyselin pomáhá pomocí výživy zvládat záněty na buněčné úrovni.
- L-karnitin – usnadňuje oxidaci tuků.
- Snížený obsah tuku* – pomáhá udržet zdravou hmotnost a minimalizovat tak tlak na klouby.
- Vhodné koncentrace kvalitních živočišných proteinů – pomáhají dodávat sílu svalové hmotě a důležitým orgánům psích seniorů.

SLOŽENÍ
Kukuřice, Sušené kuře a krůta, pšenice, čirok, ječmen, rybí moučka, živočišný tuk, sušená řepná dužina, sušená celá vejce, hydrolyzované živočišné proteiny, sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, chlorid sodný, hexametafosfát sodný, fruktooligosacharidy, uhličitan vápenatý, lněné semínko, glukosamin (718mg/kg), chondroitin sulfát (72mg/kg).

NUTRIČNÍ ADITIVA NA 1 KG
Vitamíny: Vitamín A: 230534IU/kg, Vitamín D3 : 1436IU/kg, Vitamín E: 259mg/kg, L-karnitin: 48mg/kg, ß-karotén: 3,8mg/kg.
Stopové prvky: Pentahydrát síranu měďnatého: 52mg/kg, Jodid draselný: 3,8mg/kg, Monohydrát síranu železnatého: 703mg/kg, Monohydrát síranu manganatého: 53mg/kg, Oxid manganatý: 37mg/kg, Oxid zinečnatý: 244mg/kg.

ANALÝZA
Protein: 27,0%, Obsah tuku: 11,0%, Omega-6 mastné kyseliny: 1,88%, Omega-3 mastné kyseliny: 0,26%, Hrubý popel: 6,60%, Hrubá vláknina: 2,60%, Vápník: 1,17%, Fosfor: 0,97%.

Metabolizovatelná energie 14,5 MJ/kg.

Parametry

Parametry produktu  Eukanuba VD DOG JOINT MOBILITY 12 kg

Balení
12 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články