Eukanuba DC SENSITIVE DIGESTION Adult

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Suché krmivo pro dospělé psy všech plemen s citlivým žaludkem, zdroj omega mastných kyselin, prebiotika, vápník a vysoce kvalitní bílkoviny, granule DentaDefense pro péči o zuby.

Základní informace

Výrobce
Eukanuba
Kód
EUDCSD

Popis

Snadno stravitelné, plnohodnotné a chutné. S Eukanubou Daily Care Adult Sensitive Digestion máte k dispozici vyvážené suché krmivo, které je vhodné pro dospělé psy všech plemen a vyznačuje se obzvláště dobrou stravitelností

Krmivo pro psy obsahuje kuřecí jako snadno stravitelný a vysoce kvalitní zdroj bílkovin. Jako dobře stravitelný zdroj sacharidů je obsažena rýže. Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Digestion také poskytuje vašemu miláčkovi směs vlákniny a prebiotik, která může podporovat fungování trávení. Mastné kyseliny omega 3 a omega 6 z přírodních zdrojů mohou dále přispívat ke zdravé pokožce a srsti.

- Podpora trávení, obsahuje mix prebiotik (FOS, MOS), butyrátu a řepných řízků.
- S kvalitními mastnými kyselinami omega 3 a omega 6, které podporují zdravou pokožku a srst.
- S vápníkem pro zachování zdravých kostí.
- Systém DentaDefense je speciální šestihranný tvar granule pro podporu čištění zubů.

SLOŽENÍ
Sušené kuřecí a krůtí (21 % včetně 13 % kuřecího), rýže (21 %), kukuřice, proso, vepřový tuk, čerstvé kuřecí (4 %), sušené řepné řízky (3,3 %), minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného 0, 38 %), rybí moučka, kuřecí omáčka, sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,4 %), mannanoligosacharidy (0,14 %), sušené pivovarské kvasnice, mikroenkapsulovaný butyrát sodný (0,1 %), lněné semínko.

NUTRIČNÍ ADITIVA NA 1 KG
Vitamin A (47 877 IU/kg), vitamin D3 (1. 589 IU/kg), vitamin E (266 mg/kg), beta-karoten (5,2 mg/kg), měď [měďnatý chelát aminokyselin, hydrát] (11 mg/kg), jód [jodičnan vápenatý, bezvodý] (2,3 mg/kg), železo [chelát železa a aminokyselin, hydrát] (61 mg/kg), mangan [chelát manganu a aminokyselin, hydrát] (35 mg/kg), zinek [chelát zinku a aminokyselin, hydrát] (101 mg/kg), selen [seleničitan sodný] (0,09 mg/kg).

ANALÝZA
bílkovina 23.0 %
tuk 13.0 %
hrubá vláknina 1.6 %
popel/popelovina 6.8 %
vápník 1.2 %
fosfor 0.95 %
omega-3 mastné kyseliny 0.33 %
omega-6 mastné kyseliny 2.3 %

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články