Elektronický odpuzovač klíšťat Arpalit

Naše cena s DPH
613,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Elektronický odpuzovač blech a klíšťat pro psy ve formě přívěsku. Dosah 3 metry, účinnost až 10 měsíců.

Základní informace

Výrobce
Arpalit
Kód
ARPALSKUDODOG
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Elektronický odpuzovač blech a klíšťat pro psy ve formě přívěsku. Dosah 3 metry, účinnost až 10 měsíců. Dříve byl tento výrobek dostupný pod názvem Skudo.

Veterinární technický prostředek Arpalit Dog elektronický odpuzovač - repelent je vhodný pro psy všech velikostí a každého věku. Používá se i pro starší a slabá zvířata náchylná k nemocem, v době laktace, pro štěňata i pro zvířata pobývající v domácnosti. Elektronický repelent obsahuje mikročip, který vydává ultrazvukové impulzy o frekvenci 40 kHz neslyšitelné pro člověka a zvíře. Krátké ultrazvukové impulzy ruší a odpuzují parazity v okruhu 3 m od zvířete a tím brání jeho napadení. Po zaktivování účinkuje 10 měsíců. Jeden výrobek vystačí na celou "hmyzí" sezónu.

POUŽITÍ
Vyjměte přístroj z obalu a odstraňte červenou pojistku. Po 10 násobném zablikání LED světla se zařízení aktivuje. Otvor s mřížkou, odkud jsou ultrazvukové vlny vydávány, musí směřovat k tělu zvířet. Pro kontrolu funkce elektronického repelentu stiskněte tlačítko v úzkém otvoru (použijte tenký hrot) - rozsvícení LED žárovky signalizuje, že je zařízení funkční.

Zařízení je malé, dbejte zvýšené pozornosti při manipulaci u malých dětí. Chraňte Arpalit Dog elektronický repelent před poškozením v přítomnosti jiných zvířat. Chraňte před potopením ve vodě. Neotvírejte.

Doba použitelnosti 10 měsíců - po aktivaci, 3 roky - bez aktivace baterie

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články