Elastické samofixační obinadlo CVET 7,5 cm x 4,5 m červené

Naše cena s DPH
54,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Rozměr

Barva

ks
Elastická samofixační obinadla Henry Schein jsou přilnavá a samodržící. Jednotlivé otočky jsou fixovány na principu suchého zipu, což umožňuje snadné zakončení bez svorek či úvazu. Jsou k dispozici ve 3 šířkách a 5 barevných provedeních.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
HSEOS75X4500
Hmotnost
0,1 kg

Popis

Elastická samofixační obinadla Henry Schein jsou přilnavá a samodržící a zajišťují trvalý a stejnoměrný tlak, jsou prodyšná, lehká a tenká. Jednotlivé otočky jsou fixovány na principu suchého zipu, což umožňuje snadné zakončení bez svorek či úvazu. Krepová vazba vytváří dokonalou soudržnost a stačí pouze několik otáček k dokonalé fixaci. Konce obvazu se prostě přitlačí a obvaz pevně sedí. Samoadhezivní obinadla Henry Schein přilnou pouze sama na sebe, nelepí se na pokožku, vlasy nebo oděv. Jsou k dispozici ve 3 šířkách a 5 barevných provedeních. Způsob použití je obdobný jako u strečové smršťovací fóle.

Mimo primárního použití ve zdravotnictví (fixační obvazy všeho druhu, především na kloubech, oblých či kónických částech těla, k upevnění polstrovaných materiálů, kanyl ap.) mají obinadla i uplatnění při barevném rozlišení různých předmětů nebo třeba čerstvě narozených mláďat.

Parametry

Parametry produktu  Elastické samofixační obinadlo CVET 7,5 cm x 4,5 m červené

Barva
Červená

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články