DERMANORM OLEJ 500 ml

Naše cena s DPH
1 007,00 Kč/ks
2 014,00 Kč/l
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Druh

Dermanorm je doplněk stravy pro zlepšení kondice srsti a kůže psů, koček a koní účinný při různých klinických onemocněních a atopických ekzémech, pro něž je charekteristický pruritus, suchá a zesílená kůže a šupinatý povrch kůže.

Základní informace

Výrobce
Dermanorm
Kód
DERMANORMO500
EAN
03605874053601
Hmotnost
0,6 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK !

Dermanorm je doplněk stravy pro zlepšení kondice srsti a kůže psů účinný při různých klinických onemocněních a atopických ekzémech, pro něž je charekteristický pruritus, suchá a zesílená kůže a šupinatý povrch kůže. DERMANORM obsahuje speciální nenasycené mastné kyseliny ( EFA), které jsou v organismu nepostradatelné pro tvorbu a vývoj zdravé kůže a srsti. Zdrojem účinku pripravku Dermanorm je olej z brutnáku lékařského ( Burago officinalis), který obsahuje vysoce koncentrované esenciální kyseliny cis-linolovou ( LA) a gama-linolenovou ( GLA). Druhou účinnou složkou je olej z mořských ryb bohatý na obsah esenciálních kyselin eicosapentaenové ( EPA) a docosahexaenové ( DHA). Touto vynikající kombinací oleje z brutnáku lékařského a oleje z mořských ryb vykazuje preparát Dermanorm olej optimální poměr mezi nenasycenými kyselinami omega 6 a omega 3 (5 - 10 : 1).

SLOŽENÍ
Rostlinný olej z brutnáku lékařského, rybí olej, butulhydroxytoluen, etoxyquin.

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKY NA 100 ML
Tuk 99%, vlhkost 1%, kyselina cis-linolová 2200mg, kyselina gammalinoleová 1200mg, kyselina eicosapentaenová 270mg, kyselina docosahexaenová 180 mg

DÁVKOVÁNÍ
Pro psy 5 ml denně na 10-20 kg živé váhy přimíchat do krmiva. Malým psům a kočkám postačí dávka 2,5 ml denně. Pro koně 25-50 ml denně do krmiva. Optimální délka podávání je 2 měsíce, na začátku podávání lze dávku zdvojnásobit.

Parametry

Parametry produktu  DERMANORM OLEJ 500 ml

Balení
500 ml
Druh
Olej

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články