Curver přepravka Rattan smetanová

Naše cena s DPH
1 479,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Luxusní přepravní box Curver Vintage Mocha pro malé psy, kočky a malá domácí zvířata. Velkou výhodou je robustní a odolný plast při zachování nízké hmotnosti výrobku.

Základní informace

Výrobce
Curver
Kód
CURWERCARCREAM
Hmotnost
1,2 kg

Popis

Luxusní přepravní box Curver Vintage Mocha pro malé psy, kočky a malá domácí zvířata. Velkou výhodou je robustní a odolný plast při zachování nízké hmotnosti výrobku. Použitý plast je odolný vůči UV záření, kombinuje v sobě kouzlo rattanu a praktičnost plastu.

Často cestujete spolu se svým mazlíčkem? Pokud ano, určitě se postarejte o pohodlí sebe i svého milovaného zvířátka. Naše přepravka pro zvířata je známa nejen stylovým designem, ale především poctivým zabezpečením a praktickými řešeními. Jeho kryt (s otvorem nahoře) zajistí mazlíčkovi stálý přívod světla a vzduchu a vám umožní bezproblémové krmení a hlazení zvířátka. Přepravka disponuje praktickým držákem k přenášení, madlo je sklopné, dno přepravky je bez otvorů, což zabraňuje úniku případných nečistot. Sami zjistěte, jak skvěle se osvědčí během přepravy a cestování s malými zvířaty.

Rozměry: 510x380x330

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články