Clorexyderm Spot Gel ICF 100 ml

Naše cena s DPH
377,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Clorexyderm Spot Gel je veterinární antiseptický čistící gel působící proti kvasinkové infekci kůže u psů a koček. Gel je bohatý na změkčovadla a zanechává na kůži zvířete ochranný povlak.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
CLXSG100
EAN
8009722000932
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Clorexyderm Spot Gel od firmy ICF je veterinární antiseptický čistící gel s vysokou koncentrací chlorhexidinu. Pomáhá proti kvasinkové infekci kůže u psů a koček (Malassezia Pachydermatis) již po 10 - 15 minutách. Gel je bohatý na změkčovadla a zanechává na kůži zvířete ochranný povlak. Speciální receptura zajišťuje, že gel proniká srstí a vytváří na pokožce trvalou ochrannou vrstvu, která zabraňuje, aby se kontaminované šupinky dostaly do styku s vlastní pokožkou a přitom nebránily přirozené regeneraci kůže.

POUŽITÍ
Aplikujte 2x - 3x denně na postižená místa, dokud se stav znatelně nezlepší. Poté pokračujte v aplikaci 2x týdně pro zamezení obnovení infekce. Před použitím přípravku do uší se ujistěte, že není prasklý ušní bubínek. V aplikaci do zevního ucha pokračujte 2x - 3x denně. Čistěte uši pravidelně a odstraňujte nežádoucí zárodky užitím přípravku Clorexyderm Oto.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články