Clorexyderm roztok ICF 200 ml

Běžná cena
350,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
30,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
320,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Clorexyderm je veterinární antimikrobiální roztok ve formě spreje s obsahem chlorhexidinu. Antiseptikum značky ICF pro psy a kočky odstraňuje odumřelé buňky z kůže a srsti a tím činí prostředí nevlídným pro přemnožení bakterií.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
CLXRO250
EAN
8009722014397
Hmotnost
0,3 kg

Popis

Clorexyderm je veterinární roztok rozpustný ve vodě. Je ideálním antiseptickým a čistícím roztokem pro psy i kočky. Díky speciálnímu složení je účinný zejména jako povrchový antimikrobiální roztok, který odstraňuje odumřelé buňky, jež tvoří živné prostředí pro bakterie a kvasinky, zvláště Malassezia Pachydermatis. Je jemným změkčovadlem a kondicionérem pro srst zvířat.

POUŽITÍ
Nasprejujte Clorexyderm roztok na celý povrch zvířete, které má být léčeno. Neoplachujte! Neurotická zvířata mohou být léčena nasprejováním roztoku na čistý hadřík, kterým se roztok jemně vetře do postižených míst. Jemně odstraňte všechny chlupy nebo mazivo pomocí čistého vatového tampónu. Zpočátku by mělo být ošetření prováděno dvakrát denně. Pro dokonalou péči používejte také Clorexyderm šampon každé dva dny. Po 2 - 4 týdnech ošetřování stačí další aplikace Clorexyderm roztoku jednou týdně.

Ujistěte se, že nedochází ke kontaktu přípravku s krmivem nebo pitím, nikdy nelijte produkt do nádob na krmivo či vodu. Nepoužívejte společně s jinými antiseptiky. Kontaktujte veterináře před použitím přípravku u březích či kojících zvířat nebo nemocných a zotavujících se zvířat.

SLOŽENÍ
Chlorexidini diglukonas 0,5%
Aqua purificata
Glycerolum
Propylenglycolum
Polyoxyethylene tridecyl alcohol

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články