Cats Best Original 20 l/8,6 kg, stelivo

Naše cena s DPH
599,00 Kč/ks
29,95 Kč/l
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Kočkolit Cat's Best Öko Plus má až 3 x vyšší užitnost než ostatní běžné kočkolity, neboť efektivně váže tekutinu. Díky tomu je Cat's Best Öko Plus velmi úsporný ve spotřebě a také výrazně hospodárnější než mnoho jiných podestýlek.

Základní informace

Výrobce
CATS BEST
Kód
CATSBESTOP20000
EAN
4002973186695
Hmotnost
9,5 kg

Popis

Hrudkující dřevité stelivo Cats Best Öko Plus je kompostovatelné a 100% biologicky odbouratelné. Jednotlivé hrudky lze spláchnout do toalety. (Likvidace v toaletě není vhodná při výměně většího množství nebo veškeré podestýlky - v tomto případě podestýlku zlikvidujte dle místních předpisů o likvidaci odpadu (bio kontejner, případně kompost či komunální odpad).

Podestýlka Cat's Best Öko Plus má až 3 x vyšší užitnost než ostatní běžné kočkolity, neboť efektivně váže tekutinu ve svém kapilárním systému přírodních rostlinných vláken. Díky tomu je Cat's Best Öko Plus velmi úsporný ve spotřebě a také výrazně hospodárnější než mnoho jiných podestýlek. Práce vynaložená na čištění a doplňování kočičí toalety je redukovaná na minimum, protože Cat's Best Öko Plus díky své vysoké schopnosti pohlcení pachů může být ponechán v toaletě mnohem déle. Cats Best ÖkoPlus absorbuje až 700% tekutiny oproti vlastnímu objemu a silně pohlcuje zápach. Příjemně voní a je bez umělých přísad.

Pro výrobu Cat's Best Öko Plus jsou používána nejjemnější rostlinná vlákna, která jsou získávána z neošetřeného domácího jedlového a smrkového dřeva. Zhodnocování těchto dřev, hojně se vyskytujících v přírodě, slouží zachování přirozených, zdravých lesů.

Parametry

Parametry produktu  Cats Best Original 20 l/8,6 kg, stelivo

Balení
20 l

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články