Canvit Fish Oil pro psy a kočky

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Rybí olej z mořských úhořů pro zdravou kůži, lesklou a hustou srst psů a koček. Fish Oil podporuje správnou funkci nervového systému a mozku, přispívá ke správné funkci kardiovaskulárního systému, podporuje správnou funkci oční sítnice.

Základní informace

Výrobce
Canvit
Kód
CANVITFO

Popis

Rybí olej z mořských úhořů pro zdravou kůži, lesklou a hustou srst psů a koček. Fish Oil podporuje správnou funkci nervového systému a mozku, přispívá ke správné funkci kardiovaskulárního systému, podporuje správnou funkci oční sítnice, napomáhá řešit problémy s reprodukcí a podporuje zdravý vývoj plodu. Slouží také jako vhodný zdroj energie u psů v zátěži.

Rybí olej z mořských úhořů je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin s blahodárným vlivem na zdravý stav kůže, funkci imunitního a nervového systému, učení a paměť. Rybí olej je vhodným doplňkem při léčbě onemocnění kůže, chronické nedostatečnosti ledvin a osteoartritis kloubů.

Kyselina eikosapentaenová (EPA) pozitivně ovlivňuje zdravý stav kůže a srsti. Pozitivní vliv EPA na imunitní systém a výrazný protizánětlivý účinek potlačuje chronické záněty jako je osteoartritis, chronická nedostatečnost ledvin a jiné chronické záněty vedoucí ke vzniku nádorů.
Kyselina dokosahexaenová (DHA) je důležitá pro vývoj a funkci nervového systému. Pravidelný příjem DHA podporuje učení a paměť zejména u mláďat a stárnoucích jedinců.

INDIKACE
- podpora zdravé kůže, lesklé a husté srsti a silných drápů
- doplněk léčby při onemocnění kůže, kloubů a ledvin
- podpora imunity a dobré paměti a učení u mladých a stárnoucích psů

ZPŮSOB POUŽITÍ
Olej se podává přímo do krmiva jednou denně podle doporučeného dávkování.

DÁVKOVÁNÍ
5 ml na 10 kg váhy zvířete (250 ml pro psa o hmotnosti 10 kg vystačí na 50 dnů).

SLOŽENÍ
V 1 ml oleje je průměrně obsaženo 76 mg (7,6%) kyseliny eikosapentaenové (EPA omega-3 nenasycená mastná kyselina)), 68 mg (6,8%) kyseliny dokosahexaenové (DHA omega-3 nenasycená mastná kyselina)), 14 mg (1,4 %) kyseliny alfa-linolenové (ALA omega-3 nenasycená mastná kyselina), 13 mg (1,3 %) kyseliny linolové (LA omega-6 nenasycená mastná kyselina).

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články