CANIVERM FORTE, 1 tableta (700 mg) na 10 kg hmotnosti

Běžná cena
37,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
37,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Osobní odběr

Varianty

Balení

CANIVERM je vysoce účinný antiparazitní přípravek ve formě tablet k pravidelnému odčervování psů a koček jakéhokoli stáří a plemene, vhodný i pro březí a kojící feny a kočky. Za velmi přijatelnou cenu chrání proti oblým i plochým červům.

Základní informace

Výrobce
Caniverm
Kód
CAN1X700
Hmotnost
0,05 kg

Popis

VŽDY ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK!

Každá tableta je jednotlivě zabalena.

CANIVERM je vysoce účinný trojsložkový přípravek ve formě tablet k pravidelnému odčervování psů a koček jakéhokoli stáří a plemene, vhodný i pro březí a kojící feny a kočky. Za velmi přijatelnou cenu chrání proti oblým i plochým červům, tedy tasemnicím a škrkavkám. Účinný proti Toxocara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp., Multiceps multiceps, Mesocestoides spp.

Odčervování prospívá nejen psovi a kočce, ale následně chrání i celou rodinu chovatele před parazity přenosnými na člověka.

SLOŽENÍ
Fenbendazolum 150 mg, Pyranteli embonas 144 mg, Praziquantelum 50 mg, tabletovina

ODČERVOVACÍ SCHÉMA
Štěňata: každé mládě poprvé odčervujte ve 3. týdnu věku, v případě špatné nákazové situace (transplacentární přenos) je možné odčervovat od 2. týdne. Štěňata dále odčervujte opakovaně v 6., 9. a 12. týdnu věku - tímto dosáhnete toho, že před první vakcinací bude mládě alespoň 2x odčerveno. Od 12. týdne věku štěňata odčervujte pravidelně každé 3 měsíce.
Dospělí psi: dospělé psy odčervujte pravidelně každé 3 měsíce.
Březí feny: březí fenu odčervujte 1x před krytím, další odčervení feny je nutné provést souběžně s prvním odčervením štěňat.

DÁVKOVÁNÍ
Dávkování je společné pro psy, kočky a další psovité a kočkovité šelmy v závislosti na váze:
Váha 0,5-2 kg ..... 1 tableta 175 mg
Váha 2-5 kg ..... 2 tablety 175 mg nebo 1/2 tablety 700 mg
Váha 5-10 kg ..... 1 tableta 700mg nebo 4 tablety 175 mg
Větší váhové kategorie ..... 1 tableta 700 mg na každých počatých 10 kg živé hmotnosti.
U březích fen je třeba přesně dodržovat dávkování.

Přípravek se zvířatům snadno aplikuje díky hladkému povrchu, ideálnímu tvaru a velikosti tablet. Tableta se podává samostatně nebo v kousku krmiva. Díky dvěma velikostem tablet se nemusí malým zvířatům a mláďatům podávat dělené větší tablety, což zaručuje přesné dávkování.

Fenbendazol je přijímán červy orálně a jeho působení spočívá v blokádě polymerizace strukturálního proteinu tubulinu uvnitř nervových axonů a tím u parazita dochází k narušení transportních funkcí absorpčních buněk.

!!!
Antiparazitika proti vnitřním parazitům, stejně jako antiparazitika proti vnějším parazitům typu spot-on prodáváme pouze ve veterinární ordinaci, ne v internetovém obchodě. Dle zákona č. 378/07, § 83-87, není volný prodej těchto přípravků prostřednictvím internetového obchodu možný.

Parametry

Parametry produktu  CANIVERM FORTE, 1 tableta (700 mg) na 10 kg hmotnosti

Balení
700 mg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články