Calibra VD Cat Gastrointestinal/Pancreas

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Kompletní dietní krmivo pro kočky. Doporučené použití: omezení akutních střevních resorpčních onemocnění, kompenzace maldigesce.

Základní informace

Výrobce
Calibra
Kód
CALVDCATGP

Popis

Kompletní dietní krmivo pro kočky. Doporučené použití: omezení akutních střevních resorpčních onemocnění, kompenzace maldigesce.

Použití pouze na základě vyšetření veterinárním lékařem. Pro nákup tohoto krmiva kontaktujte veterinárního lékaře MVDr. Jaromíra Štursu tel. 604 569 831.

POKYNY KE KRMENÍ
Nezapomeňte, že používání krmiva je třeba vždy konzultovat s veterinářem, který by měl rozhodnout o době používání a způsobu podávání krmiva. Krmení musí probíhat pod jeho dohledem. Doporučujeme používat v období akutních gastointestinálních problémů 1-2týdny, při kompenzaci maldigesce 3-12 týdnů, v případě chronické pankreatické nedostatečnosti celoživotně. Krmivo je vhodné používat v průběhu akutního průjmového onemocnění a v období následné rekonvalescence. Denní doporučené množství je třeba rozdělit na několik menších porcí během dne. Krmivo podávejte suché nebo mírně navlhčené. Vždy poskytnout dostatek čerstvé vody k pití. Doporučené denní množství krmiva je vždy uvedeno v tabulce krmiva.

CHARAKTERISTIKA DIETY Calibra Gastrointestinal Pancreas
- receptura s vysokou stravitelností rýže/losos/hydrolyzát/vejce
- snížený obsah tuku, vysoký obsah esenciálních mastných kyselin
- speciální kvasinková kultura, obsah FOS, MOS a Yuccy

SLOŽENÍ
rýže (38 %), losos (30 %), hydrolyzovaná lososová bílkovina (8 %), sušená vejce (8 %), sušená jablka, lososový olej, kuřecí tuk, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, upravená kvasnicová kultura (0,5 %), extrakt z bylin a ovoce (300 mg/kg – rozmarýn, hroznové víno, kurkuma dlouhá, citrusy, hřebíček), mannanoligosacharidy (160 mg/kg), frukto-oligosacharidy (130 mg/kg), extrakt z Yucca schidigera (100 mg/kg).

ANALÝZA
hrubý protein 32%, obsah tuku 12%, hrubá vláknina 2,5%, hrubý popel 8%, omega 3 0,9%, omega 6 1,78%, vápník 1,4%, fosfor 1,1%, sodík 0,5%, hořčík 0,14%, draslík 0,50%.

Doplňkové látky na 1 kg: Vitamíny: vitamín A 24 000 I.U., vitamín D3 800 I.U., vitamín E (?-tokoferol) (3a700) 1 000 mg, Stopové prvky: hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 24 mg, oxid zinečnatý 76 mg, monohydrát síranu železnatého 50 mg, oxid manganatý 50 mg, hydrát síranu měďnatého a aminokyselin 3 mg ,jodid draselný 3,5 mg, organická forma selenu vytvářená kvasinkami Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktivované kvasnice se selenem) 0,2 mg

Obsahuje antioxidanty. Metabolizovatelná energie: 3 600 kcal/kg – 15,07 MJ/kg.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články