Calibra Joy Dog Chicken & Fish Sandwich 80 g

Naše cena s DPH
51,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

ks
Chutná, lehce stravitelná pochoutka pro psy z kuřecího a rybího masa, které obsahuje nenasycené mastné kyseliny pro zdravou kůži, srst a podporu imunitního systému.

Základní informace

Výrobce
Calibra
Kód
CALJFISH80
EAN
8594062021025
Hmotnost
0,1 kg

Popis

Calibra Joy Chicken Fish Sandwich je Chutná, lehce stravitelná pochoutka pro psy z kuřecího a rybího masa, které obsahuje nenasycené mastné kyseliny pro zdravou kůži, srst a podporu imunitního systému. Calibra Chicken and Fish sandwich jsou jedny z mála pamlsků, ve kterých je spojeno kuřecí a rybí maso bez vedlejších výrobků či dochucovadel. Plátky jsou měkoučké, dobře se trhají na menší kousky. Pokud je necháte chvíli mimo sáček, ztvrdnou, ale neubydou na chutnosti a můžete je dávat menším pejskům na zabavení. Plátky se nedrolí, nerozplácávají a různě neblemcají a proto výborně slouží i jako motivační pamlsek, který si nosíte v kapse nebo pamlskovníku. Měkké a šťavnaté pochoutky pro Vašeho psa, které se hodí ke každodenním vzájemným dobrodružstvím.

Calibra Joy je řada pamlsků vyráběná pouze z přírodních surovin bez chemických konzervantů. Váš pes je bude milovat. Podávejte jako odměnu, čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici. Uchovávejte v suchu a chladnu. Po otevření sáček uzavřete a skladujte v lednici.

SLOŽENÍ
kuřecí maso, ryba, rýžová moučka, glycerin, sorbitol.

ANALÝZA
hrubý protein 50%, hrubý tuk 2%, hrubý popel 5%, hrubá vláknina 0,1%, vlhkost 23%.

Parametry

Parametry produktu  Calibra Joy Dog Chicken & Fish Sandwich 80 g

Balení
80 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články