Brit Raw Treat Immunity 40 g

Běžná cena
92,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
19,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
73,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Brit Raw Treat Immunity Lamb&Chicken jsou mrazem sušené pamlsky a topper pro psy. Jehněčí a kuřecí s probiotiky, semeny ostropestřce mariánského a rozmarýnem. 96% čerstvého masa.

Základní informace

Výrobce
Brit
Kód
BRAWTIMM40
EAN
8595602564453
Hmotnost
0,1 kg

Popis

Brit Raw Treat Immunity Lamb & Chicken jsou pamlsky s výhodami syrového masa. Nutriční obsah mrazem sušeného krmiva pro mazlíčky je podobný syrové stravě nebo krmení metodou BARF díky obsahu vysoce kvalitních bílkovin a minimálně zpracovaným ingrediencím. Mrazem sušené krmivo přináší domácím mazlíčkům lepší trávení, zdravější kůži a srst a celkově lepší funkci imunitního systému. Pamlsky jsou snadno stravitelné a jsou skvělou volbou pro psy s citlivým trávením. Vyrobeno v EU z místních, vysoce kvalitních bílkovin a minimálně zpracovaných surovin.

- Syrové mrazem sušené, 96 % ČERSTVÉHO a orgánového masa.
- Játra jako přirozený zvýrazňovač chuti.
- Přírodní složení.
- Ostropestřec mariánský je zdrojem silymarinu pro zdravá játra.
- Rozmarýn je zdroj přírodních antioxidantů.
- Lactobacillus inaktivovaný má imunomodulační účinky.
- Bez umělých konzervantů, aromat, barviv, bez přidané soli.

SLOŽENÍ
Čerstvé kuřecí odřezky (54 %), čerstvé jehněčí odřezky (26 %), čerstvá vepřová játra (16 %), lignocelulóza (2 %), semena ostropestřce mariánského (1 %), sušený rozmarýn (0,5 %), hrachová mouka, inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 buněk/kg).

ANALÝZA
Hrubý protein 40,0 %, hrubý tuk 36,0 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popel 10,0 %, vlhkost 4,0 %, vápník 3,0 %, fosfor 2,0 %, sodík 1,0 %. Obsahuje přírodní antioxidanty: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306(i)), askorbyl palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. Obsahuje konzervační látky schválené EU: kyselina citronová (1a330).

METABOLIZOVATELNÁ ENERGIE 4910 kcal/kg.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články