BOLFO SPRAY antiparazitní sprej pro psy a kočky 250 ml

Naše cena s DPH
316,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Bolfo sprej je přípravek pro psy a kočky proti blechám, klíšťatům, vším a všenkám. Používání přípravku Bolfo sprej je jednoduché a čisté. Rychlý a spolehlivý účinek na jednotlivá klíšťata nebo blechy přímo na zvířeti či v jeho okolí.

Základní informace

Výrobce
Bolfo
Kód
BOLFO250
Hmotnost
0,35 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK!

Bolfo sprej je přípravek pro psy a kočky proti blechám, klíšťatům, vším a všenkám. Používání přípravku Bolfo sprej je jednoduché a čisté. Rychlý a spolehlivý účinek na jednotlivá klíšťata nebo blechy přímo na zvířeti či v jeho okolí. Zvýšenou pozornost věnujte košíkům, dekám, kobercům, podlahám, skulinám v podlaze, koutům a zadním stěnám nábytku. Místa, kde se zvíře zdržuje a jiná místa, kde se dá s výskytem ektoparazitů a jejich vývojových stádií (vajíčka, larvy, atd.) počítat, postříkáme plošně několik sekund z 50 cm vzdálenosti. Opakujeme 1 - 2x týdně podle intenzity napadení.

SLOŽENÍ
propoxurum,butane,isopropyl,alcohol,propane,parfum,citric acid

Blechy i ve vaší posteli? Bolfo je tam nepustí!
Blechy jsou na pejskovi nebo kočičce jenom pokud se potřebují nasát krve (20 minut - 4 hodiny). Všechen ostatní čas, kdy kladou vajíčka nebo se z vajíček vyvíjejí larvy, tráví mimo zvíře v pelíšcích, kobercích nebo i ve Vaší posteli. Proto je nutné ošetřit protibleším přípravkem nejen zvíře, ale také jeho okolí. Abyste nemuseli každý týden dezinfikovat celý byt, nabízí Vám firma Bayer unikátní práškovou technologii, o které si přečtete dále.

Náš antiparazitní program, který v ČR nabízíme již 10 let, neztratil na účinnosti, je vyzkoušený, bez jediného projevu alergie ani u zvířat ani u jejich dospělých nebo dětských majitelů. Co doporučujeme? Na začátku je důležité zničit všechny parazity na těle zvířete Bolfo šamponem, který zároveň zvláčňuje srst, nebo Bolfo sprayem. Pokud Váš zvířecí miláček nemá rád koupání, šampónování, nebo stříkání můžete použít Bolfo pudr. V další fázi máte dvě možnosti. Buď budete výše zmíněný postup opakovat každé dva týdny, nebo využijete služeb našich obojků, který Vašeho pejska i kočičku ochrání dlouho a bez Vaší námahy. Myslíme i na mokrou variantu. Prší? Miluje Váš mazlíček vodu a často Vám do ní skočí i bez Vašeho souhlasu? Nevadí! Obojek je vodotěsný a hned po vyschnutí působí opět v plné síle.

Unikátní prášková technologie firmy Bayer
Prášek účinné látky propoxur se postupně přes póry obojku dostává na srst zvířete. Část se uchytí na kůži zvířete, kterou chrání před útokem blech a klíšťat, část padá na zem kde brání přežívání blech a jejich vývojových stádií. Kudy zvíře projde, pracuje jako práškovací letadlo - tím chrání sebe i své okolí lehce, jednoduše a dlouhou dobu. Blechy i klíšťata jsou usmrcena při pouhém kontaktu se psem nebo kočkou, to znamená, že se nestihne ani zakousnout, proto nemůže dojít k alergizaci ani k přenosu nebezpečných nemocí. Na Vaše miláčky se nedostanou ani blechy od zablešeného kamaráda, který nemá to štěstí nosit antiparazitární obojek od Bayera.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články