Biogance šampon Fleas Away Dog - antiparazitní 250 ml

Naše cena s DPH
252,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Repelentní šampon nejvyšší kvality pro psy s esenciálními oleji tymiánu a levandule je vhodný i pro štěňata.

Základní informace

Kód
BGSHFAD250
EAN
3770001288062
Hmotnost
0,35 kg

Popis

Repelentní šampon nejvyšší kvality pro psy s esenciálními oleji tymiánu a levandule je vhodný i pro štěňata. Zanechá srst jemnou, vláčnou a s příjemnou vůní, která zvířeti nevadí.

Netestovaný na pokusných zvířatech! Bez parabenů, fenoxyethanolu a živočišných olejů!
Repelentní šampon pro kočky Biogance Fleas away dog obsahující esenciální oleje (tymián, levandule) s preventivním a ochranným účinkem. Jemně čistí srst a pomáhá odpuzovat blechy, klíšťata a jiné vnější parazity. Účinná a přirozená ochrana.

POUŽITÍ
Naneste na mokrou srst, jemně vmasírujte, nechte 2 minuty působit a potom důkladně opláchněte.

Zabraňte styku s očima. Určeno pouze pro zvířata.

Biogance
Francouzský výrobce kosmetiky pro domácí mazlíčky Biogance přišel jako první francouzská firma s řadou péče o domácí zvířata, která je přímo inspirována přírodou a je vyrobena zejména z přírodních a organických aktivních přísad, které respektují domácí mazlíčky a životní prostředí. Biogance je dynamická společnost, kde veterináři, farmaceuti a chemici spojují své know-how pro pohodu našich mazlíčků.

Biogance optimalizuje své složení s cílem vyvinout přírodní a efektivní produkty, které respektují přirozenou rovnováhu srsti zvířat. Produkty neobsahují paraben, fenoxyethanol ani živočišné oleje a nejsou testovány na zvířatech.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články