Biogance Gliss´Liss dog 150 ml

Naše cena s DPH
333,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Jemný rozčesávač srsti Gliss Liss ve spreji zároveň pečuje o kvalitu srsti a její výživu.

Základní informace

Kód
BGGL150
EAN
3770001288451
Hmotnost
0,25 kg

Popis

Sprej Gliss’Liss Biogance spolehlivě a snadno rozčesává srst psa, zatímco ji zanechává vyživenou a lesklou. Jojobový olej předchází dalšímu zacuchání chlupů a zlepšuje jejich kvalitu a lesk.

POUŽITÍ
Před koupelí nastříkejte na srst, nechte 2 minuty působit a rozčešte po směru srsti. Po koupeli nastříkejte sprej během kartáčování ze vzdálenosti 30 cm. Před použitím protřepejte.

Biogance
Francouzský výrobce kosmetiky pro domácí mazlíčky Biogance přišel jako první francouzská firma s řadou péče o domácí zvířata, která je přímo inspirována přírodou a je vyrobena zejména z přírodních a organických aktivních přísad, které respektují domácí mazlíčky a životní prostředí. Biogance je dynamická společnost, kde veterináři, farmaceuti a chemici spojují své know-how pro pohodu našich mazlíčků.

Biogance optimalizuje své složení s cílem vyvinout přírodní a efektivní produkty, které respektují přirozenou rovnováhu srsti zvířat. Produkty neobsahují paraben, fenoxyethanol ani živočišné oleje a nejsou testovány na zvířatech.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články