Bio-Life Home Cleanse spray 350ml

Naše cena s DPH
699,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Druh

ks
Bo-Life Home Cleanse je protialergický čistící přípravek ve formě spreje určený k odstranění roztočových a zvířecích alergenů a pylových částic z lůžkovin, čalouněného nábytku, koberců a pelíšků domácích zvířat.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
BIOLIFEHC350
Hmotnost
0,45 kg

Popis

Bo-Life Home Cleanse je protialergický čistící přípravek ve formě spreje určený k odstranění roztočových a zvířecích alergenů a pylových částic z lůžkovin, čalouněného nábytku, koberců a pelíšků domácích zvířat. Bio Life obsahuje účinné čistící látky, které společně s přírodními antialergeny eukalyptem a ylang ylang obalí a zneutralizují pylové a zvířecí alergeny a ihned odstraní většinu roztočových alergenů a jejich zbytků. Přípravek účinkuje ihned po aplikaci, přesto imunitnímu systému člověka může trvat až týden než se dostane opět do rovnováhy a než odezní příznaky alergií.

POUŽITÍ
Před použitím dobře protřepejte. 1× měsíčně aplikujte 4 stříknutí na 1 m2 povrchu čištěné plochy z výšky cca 0,5 m. Ošetřený povrch nechte 2-3 hodiny uschnout a poté ho vysajte vysavačem. Při pylové alergii v období pylové sezóny zvyšte dávkování na 1× týdně. Větrat doporučujeme pouze za pomocí speciální pylové sítě.

SLOŽENÍ
Čištěná voda, Ethyl alcohol, Benzyl benzoate, PPG-26 Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated caster oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Quarternium-26, Quarternium-22, Canaga odorata.

Parametry

Parametry produktu  Bio-Life Home Cleanse spray 350ml

Druh
Home

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články