Betaglukan sirup

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Betaglukan sirup od ProNatures pro posílení imunitního systému zvířat obsahuje beta glucan z Hlívy ústřičné, bez přidaných baviv.

Základní informace

Výrobce
Ostatní
Kód
BETAS

Popis

Betaglukan sirup od ProNatures pro posílení imunitního systému zvířat obsahuje beta glucan z Hlívy ústřičné, bez přidaných baviv.

Přípravek obsahuje dávku vysoce kvalitního a vysoce účinného beta glucanu pro podporu imunity a celkovou zdravotní pohodu zvířete. Je vhodný při opakovaných infekčních onemocněních, jako podpora hojení ran a v obdobích zvýšené psychické a fyzické zátěže zvířete. Přípravek pomáhá zkrátit dobu léčby a dobu rekonvalescence. Zmírňuje průběh onemocnění. Pomáhá při infekčních onemocněních, u starších zvířat, při nebo po odstavení mláďat, jako podpora hojení ran a k posílení vitality.

SLOŽENÍ
Čištěná voda, glukózový sirup s fruktózou, sorban draselný (konzervant), kyselina citronová, 1 ml obsahuje 12 mg vysoce čistého mikronizovaného beta glucanu z Hlívy ústřičné (přípravek neobsahuje žádná baviva).

DÁVKOVÁNÍ
Léčebně - 5 ml na každých 10 kg váhy zvířete.
Preventivně - 2 ml na každých 10 kg váhy zvířete.
Před použitím protřepte. Usazenina na dnu lahvičky není závadou kvality. Nepřekračujte denní doporučenou dávku, přestože nepředstavuje přípravek zdravotní riziko ani za překročení dávkování. Doporučená doba užívání je 2-3 měsíce. Vhodné opakovat dávkování podle potřeby.

CÍLOVÝ DRUH
pes, kočka, kůň, skot, prasata a další druhy zvířat

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články