Beaphar Lactol KITTY MILK 500 g

Běžná cena
541,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
15,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
526,00 Kč/ks
1 052,00 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Beaphar mléko krmné Kitty Milk je kompletní mléčná náhrada pro koťata od narození do 35 dnů stáří. Mléko je vhodné i jako dpolněk stravy pro březí a kojící kořky, pro nemocná zvířata a pro zvířata v rekonvalescenci.

Základní informace

Výrobce
Beaphar
Kód
BEAPHARKITTYM500
Hmotnost
0,6 kg

Popis

Beaphar mléko krmné Kitty Milk je kompletní mléčná náhrada pro osiřelá koťata nebo koťata z početných vrhů od narození do 35 dnů stáří. Mléko je vhodné i jako dpolněk stravy pro březí a kojící kořky, pro nemocná zvířata a pro zvířata v rekonvalescenci. Kitty Milk mléko je velice podobné mateřskému mléku koček a může být použito jako kompletní náhražka od prvního dne po narození do 35 dne života. V případě potřeby, jako doplňkové krmivo pro koťata při přechodu na samostatné krmivo. Jako doplněk stravy pro březí a kojící kočky, kterým zvyšuje přirozenou produkci mléka. Běžné kravské mléko neobsahuje nezbytné složky pro zdravý růst kotěte,Kitty Milk má vyvážený obsah olejů, vitamínů a minerálů.

POUŽITÍ
Smíchejte jeden díl prášku a čtyři díly vody (1:4; ml=g). Jedna odměrka = 2,5g Kitty Milk prášku. Pokud smícháte 30g prášku se 125ml vody teplé 50 - 60°C (ne více!), získáte 150ml mléka. Míchejte dokud se prášek zcela nerozpustí. Ochlaďte na tělesnou teplotu (38°C), pak je mléko připraveno k použití. Připravené mléko může byt uchováno v dobře uzavřené nádobce v chladničce při teplotě 2-8°C po dobu 24 hodin. Pro následné použití ohřejte opětovně na teplotu 38°C. Dospělé kočky mohou upřednostnit pití studeného mléka. Doporučené dávkování je uvedeno na obalu. Při krmení dejte kotěti tolik mléka, kolik bude chtít ( zažívací trakt je v počátku života velmi malý).

ODCHOV KOŤAT
Pokud mláďata nemohou být krmena od své matky, pak ji musíte zastoupit Vy. Doporučujeme vážit koťata, abyste měli představu o jejich růstu. Pro snadnější krmení Vám pomůže speciální kojící lahev. Perforace dudlíku musí být přesná, ujistěte se, že při otočení lahve dnem vzhůru odkapává mléko velice pomalu. Pokud uděláte příliš velký otvor, hrozí zadušení kotěte. Pokud bude dírka příliš malá, bude pro kotě sání velice obtížné. Po každém použití řádně sterilizujte láhev i dudlík. Po krmení masírujte bříško a řitní otvor kotěte abyste stimulovali reflex pro vyprazdňování. Pokud používáte mléko pouze k přikrmování, nechte slabší oťata sát od matky (přirozené mléko je vždy nejlepší) a silnější přikrmujte.

DEKLAROVANÉ JAKOSTNÍ ZNAKY
Proteiny 240 g / kg, vlhkost 3,5%, tuky 240 g / kg, popeloviny 70 g / kg, vápník 8,6 g / kg, fosfor 6 g / kg, sodík 4,2 g / kg, hořčík 1,2 g / kg, železo 80 mg / kg, zinek 40 mg / kg, hořčík 20 mg / kg, měď 5 mg / kg, železo 0,14 mg / kg, selen 0,10 mg / kg, vitamín A 50000 m.j./ kg, vitamín C 130 mg / kg, vitamín D3 2000 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 50 mg / kg, vitamín B1 5,5 mg / kg, vitamín B2 20 mg / kg, vápník panthenolový 25 mg / kg, nikotinamid 25,5 mg / kg, vitamín B6 4,5 mg / kg, vitamín B12 50 mg / kg, cholin chlorid 760 mg / kg.

Parametry

Parametry produktu  Beaphar Lactol KITTY MILK 500 g

Balení
500 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články