BANMINTH Paste a.u.v. 24 g

Běžná cena
425,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
425,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Osobní odběr
Odčervovací pasta pro ŠTĚŇATA a dospělé psy - k prevenci a léčbě infekcí u psů způsobených oblými červy nacházejícími se v lumenu střeva: Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma ssp. a Uncinaria stenocephala.

Základní informace

Výrobce
Banminth
Kód
BANPASTE24
Hmotnost
0,2 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK!

Banminth pasta je šetrný přípravek k odčervení psů a zejména štěňat - k prevenci a léčbě infekcí způsobených oblými červy nacházejícími se v lumenu střeva: Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma ssp. a Uncinaria stenocephala. Podává se perorálně (ústy) přímo nebo v krmivu. Dávkuje se 2 cm pasty z tuby na 1 kg živé hmotnosti. Obsah 24 g tuby postačuje k odčervení psa o hmotnosti 36 kg. Na krabičce je měřítko pro snadné dávkování.

ÚČINNÁ LÁTKA
Pyrantel pamoas 21.62mg v 1g pasty (odpovídá 7.5mg pyrantelu báze v 1g pasty)

APLIKACE
Pastu podávejte přímo do úst nebo smíchejte s krmivem. V tomto případě je důležité, aby krmiva bylo takové množství, které sní pes najednou.

ODČERVOVACÍ PROGRAM
ŠTĚŇATA se odčervují opakovaně ve stáří 2,4, 6 a 8 týdnů a následně 1x měsíčně až do stáří 6ti měsíců.
Reprodukující FENY se odčervují v době připuštění a týden před porodem a následně společně se štěňaty v jejich stáří 2, 4, 6 a 8 týdnů a po odstavu.
DOSPĚLÉ PSY se doporučuje preventivně odčervovat pravidelně dvakrát ročně od stáří 6 měsíců. Pokud jsou zjevné klinické příznaky začervení, nebo je stanovena přítomnost oblých červů nebo měchovců koprologicky, doporučuje se přípravek aplikovat dvakrát v odstupu dvou týdnů.

!!!
Antiparazitika proti vnitřním parazitům, stejně jako antiparazitika proti vnějším parazitům typu spot-on prodáváme pouze ve veterinární ordinaci, ne v internetovém obchodě. Dle zákona č. 378/07, § 83-87, není volný prodej těchto přípravků prostřednictvím internetového obchodu možný.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články