BANMINTH KATZE pasta a.u.v. 3 g

Naše cena s DPH
318,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Odčervovací pasta pro KOŤATA a dospělé kočky - k prevenci a léčbě infekcí u koček způsobených oblými červy nacházejícími se v lumenu střeva: Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma ssp. a Uncinaria stenocephala.

Základní informace

Výrobce
Banminth
Kód
BANPASTE3
Hmotnost
0,1 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK!

Banminth Katze pasta je šetrný přípravek k odčervení koček a zejména koťat - k prevenci a léčbě infekcí způsobených oblými červy nacházejícími se v lumenu střeva: Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma ssp. a Uncinaria stenocephala. Je balena v plastovém aplikátoru podobnému injekční stříkačce, podává se perorálně (ústy) přímo nebo v krmivu. Dávkuje se jeden dílek na stupnici aplikátoru na 1 kg živé hmotnosti. Aplikátor o obsahu 3 g postačuje na odčervení kočky o hmotnosti 6 kg.

ÚČINNÁ LÁTKA
Pyrantel emboas 115.30mg v 1g pasty (odpovídá 40mg pyrantelu báze v 1g pasty)

APLIKACE
Vsuňte nástavec aplikátoru na kořen jazyka a vytlačte požadovanou dávku. Pasta může být také smíchána s krmivem. V tomto případě je důležité, aby krmiva bylo takové množství, které sní kočka najednou.

ODČERVOVACÍ PROGRAM
Koťata se odčervují ve stáří 3, 6, 9 a 12 týdnů a dále v intervalech 3 měsíců.
Matky koťat se odčervují současně s koťaty.
Dospělé kočky se odčervují 4x ročně. Pokud jsou zjevné klinické příznaky začervení nebo je stanovena přítomnost oblých červů nebo měchovců koprologicky, doporučuje se přípravek aplikovat dvakrát v odstupu dvou týdnů.

!!!
Antiparazitika proti vnitřním parazitům, stejně jako antiparazitika proti vnějším parazitům typu spot-on prodáváme pouze ve veterinární ordinaci, ne v internetovém obchodě. Dle zákona č. 378/07, § 83-87, není volný prodej těchto přípravků prostřednictvím internetového obchodu možný.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články