Audioterapie pro psy CD1

Naše cena s DPH
349,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Druh

ks
Osvědčená audioterapie pro psy. Základní CD pro relaxaci. Proti nervozitě, stresu, strachu a jiným psychickým potížím či nesouladům. Výborná simulace různých prostředí pro perfektní socializaci štěňat.

Základní informace

Výrobce
Dokonalá láska
Kód
AUDIOCD1
Hmotnost
0,2 kg

Popis

Osvědčená audioterapie pro psy. Základní CD pro relaxaci. Proti nervozitě, stresu, strachu a jiným psychickým potížím či nesouladům. Výborná simulace různých prostředí pro perfektní socializaci štěňat.

AUDIOTERAPIE PRO PEJSKY CD 1

SEPARAČNÍ ÚZKOST | HYPERAKTIVITA | NERVOZITA | STRACH, BÁZLIVOST | ŠPATNÉ ŽIVOTNÍ ZKUŠENOSTI | AGRESIVITA POOPERAČNÍ STAVY | ÚNAVA | STÁŘÍ

Zkuste tyto problémy řešit s audioterapií pro pejsky. Je založena na úzké závislosti psa, jako druhu, na člověku, která se vyvíjela po desetitisíce let. Zvuk srdce spokojeného a zdravého člověka je hlavním prvkem, dalšími jsou relaxační dýchání, ozvuky psího plodu v matčině bříšku a jiné.

Jak používat toto CD?
Každý problém nebo cíl má doporučené skladby. Některé ze skladeb na tomto albu jsou určeny pro univerzální použití. Při společném poslechu zjistěte, která skladba je právě pro vašeho pejska ta nejlepší. To poznáte celkem snadno podle projevů a psychického stavu pejska. Pravidelné opakování terapie vede ke stále lepším výsledkům.
Audioterapii lze s úspěchem provozovat i v psích školkách, útulcích, psích hotelech, v chovných stanicích a podobně.

Hlasitost by měla být nastavena tak, aby pes skladbu slyšel i přes štěkání či vytí (výchozí stav). Psovi nevadí vyšší hladina zvuku, vadí mu nepříjemné zvuky. Právě proto je zvuk lidského srdce v terapeutické frekvenci a další pomocné prvky nastaven na vyšší hladinu zvuku oproti melodii či zpěvu.

Seznam skladeb
01 Halí belí 04:24
02 Pro šťastný den 03:42
03 Pejsku náš 02:54
04 Proti separační úzkosti 19:30
05 Pro sladký spánek 04:06
06 Pro dokonalou relaxaci 03:48
07 Pro radost ze života 02:36
08 Pro energii a optimismus 03:54
09 Pro návraty z neznáma 03:30
10 Pro tichou noc 03:00
Celkový čas: 51:20

Separační úzkost: Najděte několik nejvhodnějších skladeb pro vašeho pejska a ty nechte hrát stále dokola, když odcházíte pryč a pejska čeká osamění. Doporučené skladby 04, 05, 06, 09, 10 |
Strach: 01, 05, 06, 07, 08, 09 |
Hyperaktivita: 01, 03, 05, 09 |
Nervozita: 02, 06, 09, 10 |
Agresivita: 05, 09 |
Pro povzbuzení: 06, 07, 08 |
Pro uklidnění a odpočinek: 01, 10 |
Univerzální: 01, 03, 04, 05, 06

Kombinování s jinými metodami:
Velmi vhodná je spolupráce s aromaterapií (Proti strachu a úzkosti, Proti hyperaktivitě, Proti bolesti, Pro spokojené a zdravé stáří atd.). Také doporučujeme kombinování s Tellington-Touch (TTouch obláčkový levhart, TTouch doteky na uších, TTouch mýval a jiné).

CD1 Pro uklidnění, relaxaci, harmonizaci, vlastní uvědomění, proti hyperaktivitě a proti separační úzkosti. S tímto CD se pejsek naučí relaxovat a zvládat i složitější chvíle a situace v životě. Při opětovném pouštění nacvičených skladeb poskytujete psovi aktivní psychickou ochranu. CD1 je velmi vhodné pro relaxaci a souznění ve smečce.

CD2 Léčebné a cvičební CD proti strachu z města, z dětí, ze psů, z přírodních jevů, z blízké silnice...

Jedná se o třífázovou kombinovanou terapii postupného navykání a audioterapie pomocí speciálních zvuků (známých z CD1). Tato terapie je možná až po zvládnutí nácviku s CD1. CD2 je velmi vhodné i pro nácvik u plodu ve fenčině bříšku.

Parametry

Parametry produktu  Audioterapie pro psy CD1

Druh
CD1

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články