Arpalit NEO spray 150 ml zvířata

Naše cena s DPH
170,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Arpalit spej k hubení klíšťat, blech, vší, všenek a jejich vývojových stádií na psech.

Základní informace

Výrobce
Arpalit
Kód
ARPALITNEOS150
EAN
8594013700610
Hmotnost
0,4 kg

Popis

Forma spreje je aplikací vhodná především pro větší plemena psů, kteří nejsou náchylní na syčivý zvuk spreje. Aplikační forma spreje poskytuje komfortní, rychlou a jednoduchou aplikaci i na příbytek vašeho pejska. Nástřik provádíme opatrně mimo obličejovou část, do mírného zvlhčení srsti. Účinné látky Permethrin a Fenoxykarb obsažené v produktu hubí dospělé ektoparazity a mají ovicidní i larvicidní účinek a zároveň chrání pejska před opětovným napadením.

Antiparazitární výrobky Arpalit NEO (pěna, sprej, mechanický rozprašovač) se po aplikaci na psa vstřebávají pouze do kůže psů a odtud se pak postupně a rovnoměrně uvolňují do srsti a nezatěžují krevní oběh vašeho mazlíčka. Působí na široké spektrum parazitů od klíšťat a blech až po všenky. Působí na všechna vývojová stádia od zárodku až po dospělého parazita.

APLIKACE
Nástřik provádíme opatrně mimo obličejovou část, do mírného zvlhčení srsti.
Kožní podání. Před upotřebením protřepat. Nádobku je nutné držet ve svislé poloze.
Přípravek se nanáší stiskem rozprašovače proti směru srsti ze vzdálenosti 15-20 cm od povrchu těla. Velikost dávky se odvíjí od velikosti ošetřovaného zvířete. Ošetření se provádí jen do lehkého zvlhčení srsti přípravkem po celém povrchu těla zvířete s výjimkou hlavy (okolí očí, čenichu).
K ošetření hlavy nastříkejte přípravek na dlaň ruky chráněné rukavicí a opatrně vetřete do srsti. Po ošetření je nutné zvíře po dobu 48 hodin nekoupat.

Příbytky, pelechy zvířat a jiná místa, kde se zvíře zdržuje a kde se dá s výskytem ektoparazitů počítat, postříkejte plošně několik sekund ze vzdálenosti 20 – 30 cm do lehkého, ale stejnoměrného zvlhčení ošetřované plochy a nechte zaschnout. Zvýšenou pozornost věnujte košíkům, dekám, kobercům, podlahám, skulinám v podlaze, koutům a zadním stěnám nábytku. Prostor po aplikaci důkladně vyvětrejte. Preventivně doporučujeme otestovat produkt předem na kousku látky, podkladu na méně viditelném místě.

Účinnost produktu je až 4 týdny. Při potřebě akutní eliminace parazitů je ošetření možné opakovat nejdříve po 1 týdnu a posléze po 4 týdnech.

KONTRAINDIKACE
- Nepoužívat u nemocných zvířat.
- Nepoužívat u koček. Zamezte možnému styku koček se psy po ošetření.
- Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou z obsažených látek.
- Nepoužívat u mláďat do 2 měsíců věku, v době laktace a březosti.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články