Arpalit NEO šampon antiparazitární s bambusovým extraktem

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Jemný šampon určený k snížení výskytu ektoparazitů jako jsou blechy, klíšťata, vši a všenky. Používá se pro ošetření psů a jiných kožešinových zvířat. Obsahuje vitamíny, olivový olej a elastin. Srst po ošetření získává jemnost, pevnost, pružnost a hluboký lesk. Šmpón je rovněž vhodný i k praní psích pelíšků.

Základní informace

Výrobce
Arpalit
Kód
ARPALITNEOSB

Popis

Odstranění parazitů a péče o srst v jednom.
Jemný šampon určený k snížení výskytu ektoparazitů jako jsou blechy, klíšťata, vši a všenky. Používá se pro ošetření psů a jiných kožešinových zvířat. Obsahuje vitamíny, olivový olej a elastin. Srst po ošetření získává jemnost, pevnost, pružnost a hluboký lesk.

Arpalit NEO je nadstandardně šetrný ke zdraví vašeho mazlíčka, ale zároveň velmi účinný proti parazitům. Antiparazitární výrobky Arpalit NEO (pěna, sprej, mechanický rozprašovač) se po aplikaci na psa vstřebávají pouze do kůže psů a odtud se pak postupně a rovnoměrně uvolňují do srsti a nezatěžují krevní oběh vašeho mazlíčka. Působí na široké spektrum parazitů od klíšťat a blech až po všenky. Působí na všechna vývojová stádia od zárodku až po dospělého parazita.

KONTRAINDIKACE
- Nepoužívat u nemocných zvířat.
- Nepoužívat u koček. Zamezte možnému styku koček se psy po ošetření.
- Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou z obsažených látek.
- Nepoužívat u mláďat do 2 měsíců věku, v době laktace a březosti.

PŘEDNOSTI ŠAMPÓNU ARPALIT NEO
- Obsahuje vitamín B5, olivový olej, elastin
vitamín B3 – rozšiřuje cévy, více prokrvuje pokožku, redukuje vypadávání srsti
vitamín B5 – zajišťuje lesk srsti, urychluje hojení kožních poranění a podráždění
olivový olej, elastin – nevysušuje pokožku, zajišťuje pevnost, pružnost a lesk srsti
- Až 4 týdny ochrany proti parazitům
Preventivní účinnost produktu až 4 týdny. Akutní eliminace parazitů: aplikovat produkt po 1 týdnu a posléze po 4 týdnech.
- Na širokou škálu parazitů
Působí na široké spektrum parazitů od klíšťat a blech až po všenky. Působí na všechna vývojová stádia od zárodku až po dospělého parazita.
- Péče o srst
Srst získá po ošetření jemnost, pružnost, pevnost, hluboký lesk a jasné zbarvení.
- Péče o doplňky
Vhodný i k praní psích doplňků, pelíšků aj.

POUŽITÍ
Preventivně doporučujeme vzít si chovatelům ochranné rukavice k aplikaci. Po umytí může být pes ve styku s kočku, dítětem apod.

Přiměřené množství šamponu naneste pomocí ruky na namočenou srst a jemným masírováním vytvořte bohatou pěnu. Pro mláďata nebo malá zvířata použijte šampon zředěný vodou v poměru 1:2. Šampon ponechejte asi 5 minut působit a poté srst důkladně propláchněte vlažnou vodou. Pro zvýšení lesku a zdraví srsti naneste po umytí přiměřené množství Arpalit NEO kondicionéru s extraktem z listů čajovníku a lehce vmasírujte do srsti a pokožky. Ponechte po dobu 2-5 minut působit. Poté srsti opět důkladně propláchněte vlažnou vodou. Srst vysušte fénem nebo nechejte volně proschnout. Účinek šamponu proti parazitům prodloužíte následujícím použitím veterinárních léčivých přípravků například: Arpalit NEO sprej/mechanický rozprašovač/pěna. Použití těchto VLP musí být v souladu s podmínkami jejich registrace (tyto VLP je možné použít pouze u psů).

Parametry

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články