Arpalit NEO pěna 150 ml

Naše cena s DPH
170,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
ks
Pěna pro psy proti klíšťatům a blechám je šetrná k mazlíčkům. Aplikační forma pěny je vhodná zejména pro malá plemena psů a extrémně lekavá zvířata a pro aplikaci v obličejové části či intimních partií a pro jedince s citlivou pokožkou.

Základní informace

Výrobce
Arpalit
Kód
ARPALITNEOP150
EAN
8594013700627
Hmotnost
0,25 kg

Popis

Pěna pro psy proti klíšťatům a blechám je šetrná k mazlíčkům. Aplikační forma pěny je vhodná zejména pro malá plemena psů a extrémně lekavá zvířata a pro aplikaci v obličejové části či intimních partií a pro jedince s citlivou pokožkou. Výhodou aplikace formou pěny je jednoduché, viditelné dávkování množství antiparazitika ku velikosti ošetřovaného pejska a možnost aplikace produktů pouze do míst, kde je pejsek nejnáchylnější k napadaní parazity. Unikátní aplikace ve formě pěny s lehkou parfemací. Zvíře při aplikaci formou pěny není stresované zvuky spreje, aplikace do srsti je možná například při mazlení, hlazení pejska.

Účinné látky Permethrin a Fenoxykarb obsažené v produktu hubí dospělé ektoparazity a mají ovicidní i larvicidní účinek a zároveň chrání pejska před opětovným napadením.

Antiparazitární výrobky Arpalit NEO (pěna, sprej, mechanický rozprašovač) se po aplikaci na psa vstřebávají pouze do kůže psů a odtud se pak postupně a rovnoměrně uvolňují do srsti a nezatěžují krevní oběh vašeho mazlíčka. Působí na široké spektrum parazitů od klíšťat a blech až po všenky. Působí na všechna vývojová stádia od zárodku až po dospělého parazita.

APLIKACE
Aplikaci provádíme do mírného zvlhčení srsti.
Kožní podání. Před upotřebením protřepat. Nádobku je nutné při aplikaci držet dnem vzhůru.
Velikost dávky se odvíjí od velikosti ošetřovaného zvířete. Na ruku ošetřujícího v rukavici nebo přímo na povrch těla zvířete se aplikuje pěna velikosti tenisového míčku. Stejnoměrně se rozetře po povrchu těla zvířete, pročeše se hřebenem, kartáčem nebo se rukou v rukavici promne, aby přípravek prostoupil až ke kůži zvířete. Ošetření se provádí jen do lehkého zvlhčení kůže nebo srsti přípravkem po celém povrchu těla zvířete nebo v místech, kde chcete, aby bylo zvíře chráněno před parazity. Při ošetření hlavy a intimních partií zvířete se postupuje opatrně, aby nedošlo k zasažení otvorů. Po ošetření je nutné zvíře po dobu 48 hodin nekoupat.

Účinnost produktu je až 4 týdny. Při potřebě akutní eliminace parazitů je ošetření možné opakovat nejdříve po 1 týdnu a posléze po 4 týdnech.

KONTRAINDIKACE
- Nepoužívat u nemocných zvířat.
- Nepoužívat u koček. Zamezte možnému styku koček se psy po ošetření.
- Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou z obsažených látek.
- Nepoužívat u mláďat do 2 měsíců věku, v době laktace a březosti.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články