Arpalit BIO Repelent spray pro lidi

Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Biocidní repelentní přípravek ve spreji s účinnou látkou IR3535 20% odpuzuje komáry a klíšťata až po dobu 8 hodin. Vhodný pro celou populaci a děti starší 1 roku.

Základní informace

Výrobce
Arpalit
Kód
ARPALITBIOS

Popis

Biocidní repelentní přípravek ve spreji s účinnou látkou IR3535 20% odpuzuje komáry a klíšťata až po dobu 8 hodin. Vhodný pro celou populaci a děti starší 1 roku.

- Biocidní přípravek
- Neobsahuje DEET!
- Ochrana až 8 hodin
- Vhodné pro děti starší 1 roku
- S přídavkem složek, které pokožku ošetřují a chrání
- Dermatologicky testováno
- Aplikace vhodná na pokožku, vlasy, oděv i obuv

POUŽITÍ
- Repelent a obecně biocidní přípravky používejte bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte informace o přípravku uvedené na etiketě.
- Stříkejte přípravek i přímo na obnaženou kůži a nanesenou kapalinu rukou rozetřete. Přípravek nanášejte pouze na obnažené části těla a to na paže, ruce, nohy, chodidla a tvář. Přípravek nestříkejte přímo na tvář. Pokud chcete přípravek nanést na tvář, nastříkejte roztok repelentu do dlaně a rozetřete roztok po pleti, dávejte pozor, abyste nezasáhli oči.
- U děti mladší 12 let by měli přípravek aplikovat dospělí.
- Neaplikujte na dětské ruce.
- Neaplikujte přes řezné rány, poranění, nebo čerstvě oholenou či podrážděnou pokožku. - Neaplikujte pod oblečení.
- Jen pro vnější použití.

DÁVKOVÁNÍ
Pokud si všimnete výrazného snížení ochrany, pak můžete přípravek nejdříve po 10 hodinách po první aplikaci použít znovu:
3x denně dospělých
2x denně u dětí starších 2 let
1x denně u dětí ve věku 1-2 let

OZNAČENÍ BIO
Účinná látka IR3535 patří mezi biopesticidy (dle US EPA), a to z důvodu jeho podobnosti s aminokyselinou ß-alanin vyskytující se v přírodě. Výhodou biopesticidů je, že jsou méně toxické než běžné pesticidy, že působí pouze na cílové organizmy (na rozdíl od běžných pesticidů, které mohou poškodit i organismy jiné, např. jiný hmyz, ptáky nebo savce).
Biopesticidy často účinkují ve velmi malých množstvích a rychle se rozkládají. Používání biopesticidů zároveň napomáhá ke snížení zatížení prostředí běžnými pesticidy.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články