Animonda Gran Carno JUNIOR hovězí + krůtí srdce 800 g

Naše cena s DPH
121,00 Kč/ks
121,00 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Kompletní vyvážené konzervované krmivo ANIMONDA Gran Carno Junior s hovězím masem a krůtími srdíčky pro štěňata obsahuje maso ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou, bez umělých dochucovadel, barviv a konzervantů.

Základní informace

Výrobce
Animonda
Kód
ANIGCJhks800
EAN
4017721827683
Hmotnost
0,9 kg

Popis

Kompletní vyvážené konzervované krmivo ANIMONDA Gran Carno Junior s hovězím masem a krůtími srdíčky pro štěňata od 2 měsíců věku obsahuje maso ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou.

V krmivu Animonda GranCarno Junior hovězí + krůtí srdce jsou zpracovány pouze vybrané části čerstvého masa, které také velmi dobře chutná. Maso je ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou, kousky masa obsažené v krmivu to dokazují. Krmivo má pravou a nefalšovanou chuť - tak, jak to mají psi rádi. Váš pes pozná rozdíl v chuti - a vy ho vidíte. Speciální kombinace antioxidantů chrání imunitní systém a obranyschopnost. Krmiva Animonda neobsahují umělá dochucovadla, barviva a konzervanty.

SLOŽENÍ
Maso a výrobky živočišného původu (84% hovězí maso, 14% krůtí srdce), minerální látky.

ANALÝZA
Proteiny 10,5%, vlhkost 79%, tuky 7%, popeloviny 2%, vláknina 0,4%, vitamín D3 200 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 60 mg / kg.

Parametry

Parametry produktu  Animonda Gran Carno JUNIOR hovězí + krůtí srdce 800 g

Balení
800 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články