Animonda Gran Carno ADULT hovězí + jehně 800 g

Naše cena s DPH
121,00 Kč/ks
121,00 Kč/konzerva
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Kompletní vyvážené konzervované krmivo ANIMONDA Gran Carno Adult s hovězím a jehněčím masem pro dospělé psy obsahuje maso ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou, bez umělých dochucovadel, barviv a konzervantů.

Základní informace

Výrobce
Animonda
Kód
ANIGCAhj800
EAN
4017721827423
Hmotnost
0,9 kg

Popis

Kompletní vyvážené konzervované krmivo ANIMONDA Gran Carno Adult s hovězím a jehněčím masem pro dospělé psy obsahuje maso ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou.

V krmivu Animonda GranCarno Adult hovězí + jehněčí jsou zpracovány pouze vybrané části čerstvého masa, které také velmi dobře chutná. Maso je ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou, kousky masa obsažené v krmivu to dokazují. Krmivo má pravou a nefalšovanou chuť - tak, jak to mají psi rádi. Váš pes pozná rozdíl v chuti - a vy ho vidíte. Speciální kombinace antioxidantů chrání imunitní systém a obranyschopnost. Krmiva Animonda neobsahují umělá dochucovadla, barviva a konzervanty.

Kompletní vyvážené konzervované krmivo ANIMONDA Gran Carno Adult s hovězím masem pro dospělé psy obsahuje maso ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou.

V krmivu Animonda GranCarno Adult hovězí maso jsou zpracovány pouze vybrané části čerstvého masa, které také velmi dobře chutná. Maso je ve formě malých kousků se zachovanou přirozenou strukturou, kousky masa obsažené v krmivu to dokazují. Krmivo má pravou a nefalšovanou chuť - tak, jak to mají psi rádi. Váš pes pozná rozdíl v chuti - a vy ho vidíte. Speciální kombinace antioxidantů chrání imunitní systém a obranyschopnost. Krmiva Animonda neobsahují umělá dochucovadla, barviva a konzervanty.

KRMNÝ NÁVOD
Psům o hmotnosti do 5 kg podávejte 70-385 g denně.
psům o hmotnosti od 5 do 10 kg podávejte 385-650 g denně.

SLOŽENÍ
53% hovězí (játra, maso, srdce, ledviny, vemeno), 15% jehněčí (plíce, játra), minerální látky.

ANALÝZA
hrubé proteiny 10%, vlhkost 78%, hrubé oleje a tuky 7,5%, hrubé popeloviny 1,8%, hrubá vláknina 0,5%, vitamín D3 200 m.j./ kg, jód 0,2 mg, mangan 1,5 mg, zinek 10 mg.

Parametry

Parametry produktu  Animonda Gran Carno ADULT hovězí + jehně 800 g

Balení
800 g

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články