Alavis Triple Blend + CBD pro psy 200g

Běžná cena
852,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
852,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
0,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob
Komplexní kloubní výživa pro psy obohacena o látku CBD. Pro podporu regenerace pohybového aparátu psů všech věkových kategorií.

Základní informace

Výrobce
Alavis
Kód
ALAVISTBCBDDOG200
EAN
8594191410516
Hmotnost
0,3 kg

Popis

Komplexní kloubní výživa pro psy obohacena o látku CBD. Pro podporu regenerace pohybového aparátu psů všech věkových kategorií.

DOPORUČUJEME PODÁVAT
- pro podporu regenerace pohybového aparátu
- pro výživu, ochranu a regeneraci kloubních chrupavek a tkání
- pro předcházení onemocnění pohybového aparátu
- pro zlepšení pohyblivosti a fyzické výkonnosti
- pro zpomalení dalšího poškozování kloubních chrupavek
- pro prodloužení aktivního věku zvířete

Kanabidiol (CBD) je jedním z přirozeně se vyskytujících kanabinoidů nacházejících se v rostlinách konopí. Je bez psychoaktivní aktivity, bezpečný a napomáhá nejen při onemocnění pohybového aparátu, ale i v celé řadě onemocnění – při neurologlckých poruchách, při epilepsii, v onkologii, pro zklidnění při stresu apod..

Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát tvoří přirozenou součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. Chondroitin sulfát váže ve tkáni vodu a zabezpečuje tak správnou funkci chrupavky, její pevnost, pružnost a odolnost. Účinek zahrnuje regeneraci kloubních chrupavek a tkání, čímž zajištuje zlepšení pohyblivosti.

Methylsulfonylmethan - MSM je látka, která je zapojena do procesu tvorby kolagenu, zpevňuje vazy a šlachy, působí relaxačně a regeneračně na svaly, potlačuje svalové křeče. MSM se podílí na omezení bolesti kloubů, svalů a šlach a díky svým antioxidačním a detoxikačním účinkům také na odbourávání poškozené tkáně. MSM je vhodné užívat k potlačení bolesti i u poúrazových a pooperačních stavů, kde bylo navíc zjištěno lepší hojení ran. MSM také vykazuje silné antioxidační a jiné pozitivní účinky a je jedinečným zdrojem sirných sloučenin, které v organizmu působí pozitivně, a to zejména v poškozené kloubní chrupavce.

COLLYSS™ - patentovaný kolagen typu I v nejvyšší kvalitě se vyskytuje v silně zatěžovaných strukturách, jako jsou šlachy a vazivové chrupavky. Je odolný v tahu, a proto je velmi důležitý pro pevnost šlach a tím i pro zpevnění pohybového aparátu. Tento kolagen se dále vyskytuje v kostech a kůži. COLLYSS™ je patentově vyráběný čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek mořských ryb.

CARTIDYSS™ - patentovaný kolagen typu II v nejvyšší kvalitě udržuje tvar chrupavky a brání její deformaci. Kolagen typu II je součástí hyalinní a elastické chrupavky a je odolný v tlaku. CARTIDYSS™ je čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek rejnoků.

DÁVKOVÁNÍ
Pes 5-10 kg - iniciační dávka 14 dnů 2,25 g (1/2 odměrky) - udržovací dávka 1,125 g (1/4 odměrky)
Pes 10-25 kg - iniciační dávka 14 dnů 4,5 g (1 odměrka) - udržovací dávka 2,25 g (1/2 odměrky)
Pes 25-45 kg - iniciační dávka 14 dnů 6 g (1+1/3 odměrky) - udržovací dávka 3 g (2/3 odměrky)
Pes 45 a více kg - iniciační dávka 14 dnů 9 g (2 odměrky) - udržovací dávka 4,5 g (1 odměrka)

POUŽITÍ
Prášek se podává denně dle doporučeného dávkování do krmiva či přímo do tlamy. Přípravek zvířata obvykle přijímají bez problémů. Přípravek podávejte jeden měsíc a poté podávejte přípravek ALAVIS™ Triple Blend pro psy a kočky, který je možné při potížích podávat i dlouhodobě až trvale.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články