ALAVIS Kloubní výživa 90 tablet

Běžná cena
827,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
217,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
610,00 Kč/ks
6,71 Kč/tableta
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

ALAVIS KLOUBNÍ VÝŽIVA je intenzivní péče o kloubní chrupavky psů. Dlouhodobě zabezpečuje pevnost, pružnost a odolnost kloubních chrupavek. Doporučujeme pro velká a obří plemena, jejichž pohybový aparát je intenzivně zatěžoán vysokou váhou.

Základní informace

Výrobce
Alavis
Kód
ALAVISKV90
Hmotnost
0,2 kg

Popis

ALAVIS KLOUBNÍ VÝŽIVA je intenzivní výživa kloubů velmi vhodná pro velká a obří plemena psů. Dlouhodobě zabezpečuje pevnost, pružnost a odolnost kloubní chrupavky. Obsahuje glukosamin sulfát a chondroitin sulfát, které tvoří přirozenou součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. Jejich dostatečný přísun zabezpečuje dlouhodobě správnou funkci chrupavky, její pevnost, pružnost a odolnost. Mechanismus účinku těchto látek je společný a spočívá v chondroprotektivním působení. Účinné látky jsou přítomny v potřebném množství a navíc v koncentrované podobě. Použití speciální technologie výroby (rapid release technology) umožňuje téměř okamžité vstřebávání, a to i u starších psů. Tím je garantován vysoký stupeň účinku.

SPEKTRUM PŮSOBENÍ
Ochrana a regenerace kloubní chrupavky, velmi intenzivní výživu kloubů, preventivní ošetření kloubů u mladých a zdravých jedinců, zlepšení pohyblivosti a zmírnění bolestí kloubů, zpomalení až zastavení dalšího poškozování kloubních chrupavek, prodloužení aktivního věku psa.

OBSAH ÚČINNÝCH LÁTEK V 1 TABLETĚ
Glukosamin sulfát – 500 mg
Chondroitin sulfát – 400 mg

POUŽITÍ
Tablety se podávají denně dle doporučeného dávkování přímo do tlamy nebo s kouskem potravy, eventuelně rozdrcené do krmiva. Přípravek zvířata obvykle přijímají bez problémů. Přípravek je možné podávat i s krmivy, kde je glukosamin a chondroitin sulfát obsažen. Délka podávání je stanovena na tři měsíce, kúru zopakujte 1 – 3× ročně dle intenzity obtíží.

DÁVKOVÁNÍ
Prvních 14 dní se podává dvojnásobná iniciační dávka.
Hmotnost psa 1-5 kg - udržovací dávka 1/2 tbl
Hmotnost psa 5-10 kg - udržovací dávka 3/4 tbl
Hmotnost psa 10-25 kg - udržovací dávka 1 tbl
Hmotnost psa 25-45 kg - udržovací dávka 1,5 tbl
Hmotnost psa nad 45 kg - udržovací dávka 2-2,5 tbl

Parametry

Parametry produktu  ALAVIS Kloubní výživa 90 tablet

Balení
90 tablet

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články