ADVANTIX Spot On pro psy 10-25 kg (1x 2,5 ml)

Naše cena s DPH
323,00 Kč/ks
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Velikost

Balení

ks
Advantix Spot on pro psy již od 7 týdnů věku a váhy alespoň 1,5 kg spolehlivě odpuzuje a zabíjí klíšťata, moskyty, komáry, bodavé mouchy a všenky dříve, než se přisají a blechám zabrání kousat do několika minut.
Účinnost 1 měsíc.
NENÍ URČEN PRO KOČKY!

Základní informace

Výrobce
Advantix
Kód
ADVANTIX1X25
EAN
4007221037705
Hmotnost
0,1 kg

Popis

ČTĚTE VŽDY POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK !

Advantix nabízí trojí ochranu proti:
1/ klíšťatům - klíšťata odpudí dříve, než se stihnou přisát, odpuzená klíšťata v krátkém čase hynou, čímž je zamezeno přenosu závažných onemocnění typu borrelióza, babesióza apod.
2/ blechám - zabíjí blechy do 3-5 minut od kontaktu, zabíjí i larvy blech v okolí zvířete a způsobuje ochrnutí kusadel blech do několika vteřin od kontaktu, tzn., že blecha nemůže kousat a ani způsobovat alergii na bleší kousnutí.
3/ komárům a moskytům - odpuzuje hmyz dříve, než stihne štípnout a sát krev, čímž brání přenosu nemocí např. leishmaniózy.

APLIKACE
Advantix® je nejenom silný, ale také bezpečný. Jednoduše se aplikuje - jedna dávka, jednou měsíčně, kapáním. Aplikace je nesmírně jednoduchá. Advantix® je určený pro aplikaci na kůži. Malému pejskovi stačí jedno místo pro aplikaci, větší pes nad 10 kg potřebuje přípravek nakapat na čtyři různá místa na kůži v hřbetní linii. Aplikujte přípravek pravidelně jednou za měsíc a zaručíte tak celoroční ochranu vašeho psa před nepříjemnými parazity i nemocemi, které mohou tito parazité na psa a následně na vás přenést. Advantix® lze aplikovat březím i kojícím fenám a štěňatům od 7 týdnů věku. (Kočky se svojí unikátní fyziologií, tento přípravek netolerují. Proto Advantix® nikdy neaplikujte kočkám ! Obecně se doporučuje, pokud je nutné psa vykoupat, udělat to ještě před aplikací přípravku. Advantix® je možné aplikovat hned po vysušení srsti, bez dalšího čekání. Advantix je voděodolný, chrání pejska i při namočení srsti.

Advantix® je k dostání ve čtyřech různých velikostech.

Parametry

Parametry produktu  ADVANTIX Spot On pro psy 10-25 kg (1x 2,5 ml)

Velikost
M
Balení
1 pipeta

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články